Италиански лекар отправи зловещо предупреждение към Турция.  Той е от

...
Италиански лекар отправи зловещо предупреждение към Турция.  Той е от
Коментари Харесай

Италиански лекар със зловещо предупреждение към Турция

Италиански доктор насочи злокобно предизвестие към Турция.  Той е от Бергамо, един от италианските градове, най-силно обиден от пандемията от ковид. Медикът прикани за засилени ограничения на обществена изолираност в страната, които да предотватят италианския сюжет там. Той предизвестява Турция, че може да се изправи пред също толкоз унищожителна зараза, колкото Италия, в случай че не се подхващат бързи дейности, оповестява Ahval News.
Турското държавно управление заяви за 1 872-и случай в страната и 44-та гибел от ковид във вторник. Но това може да нарасне до сходни равнища с Италия, която записва 743 смъртни случая за ден na 24 март, съобщи доктор Лука Лорини от болничното заведение " Папа Йоан " в Бергамо.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 25 март
Правителството би трябвало да наложи по-строги ограничения, свързани със общественото разграничаване, и турците да останат вкъщи, предизвестява лекарят.
Италия наложи поредност от ограничаващи ограничения преди държавното управление да наложи цялостна обсада на страната на 9 март. В Турция полицейският час се ползва единствено за възрастни и уязвими хора, до момента в който държавното управление поучава другите жители да стоят вкъщи, т.е. като се изключи главния бизнес.
" Скъпи мои турски жители, бих могъл да ви покажа изображения, с цел да ви убедя за многото ковчези, които би трябвало да извозваме до гробищата всеки ден. Нашите крематориуми не смогват ", сподели Лорини. " Всеки ден, в който останете вкъщи, спасявате десетки, стотици, даже хиляди животи ", сподели той. " Трябва да поискате държавното управление да наложи блокиране на придвижването, без да чакате да го създадат. "
Лорини сподели, че по време на пика на новорегистрираните случаи с ковид, отделението му за интензивно лекуване в болничното заведение е приемало до 100 пациенти дневно, само че този % е понижен сега до 55 и 60 пациенти.
Реалният брой инфектирани с ковид в Италия може да е 10 пъти повече
Един от главните фактори, довел до бързото разпространяване на вируса в Бергамо, е бил многолюдният мач на Шампионска лига сред локалния футболен клуб Аталанта и Валенсия на 19 февруари, сподели лекарят.
Другата съществена причина е късното въвеждане на строгите ограничавания в града., цитира го БГНЕС.
" Иска ми се да бяха въведени 15 дни по-рано ", сподели той. " Мъртвите също биха желали това. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР